H&M посреща лятото с изтънченост и стил!

Valid
01.06.2023 - 30.06.2023
Location

H&M посреща лятото с изтънченост и стил

 Изтънченият летен гардероб изисква елегантност с елементи на блясък. С колекцията лято 2023 на H&M стилните костюми се комбинират с плетени на една кука модели, страхотни бански костюми, сандали с каишки и бляскави аксесоари. Свежата цветова палитра от бяло и жълто контрастира с графично черно. 

 С повишаването на температурите свободните ленени костюми и шикозните плетени на една кука модели превземат гардеробите ни. Независимо дали става въпрос за разходка по плажа или по градска улица, H&M ги съчетава със сатен, блясък и завладяващи бански костюми. Това е модерен контраст, който се фокусира върху текстурите, силуетите и естествените, дишащи материали.

 „За лятната колекция бяхме наистина вдъхновени от дългите дни на слънце, които без усилие преминават в блестящи нощи. Спокойният, изтънчен костюм е ключов, подчертан с лъскави детайли и интересна цветова палитра. Банските костюми, сандалите с каишки и бижутата за тяло са също истински герои и градивни елементи на всеки летен гардероб“, казва Eliana Masgalos, концептуален дизайнер в H&M.

Открий летните предложения на H&M в Bulgaria Mall, нива партер и +1.

To top