Пролетта идва с Mix&Match Mallствал

DATE
22.03.2024
Source
Bulgaria Mall

В първите дни на пролетта те очакваме със специално събитие - Mix&Match Mallствал. От 22 до 24 март в Bulgaria Mall за пореден път организираме страхотен шопинг фестивал, който вече се превърна в традиция. Заедно с Facebook групата Mix&Match Concept даваме възможност на българските брандове да представят новите си колекции. Така заедно с общността на дамите от Mix&Match Concept подкрепяме малкия и средния бизнес и превръщаме пазаруването в истинско преживяване с кауза.

Ако искаш да отпразнуваш пролетта с нещо ново, красиво и оригинално, Mix&Match Mallствал е твоето място. Можеш да разгледаш уникални ръчно изработени произведения: дрехи, бижута, аксесоари за дома и още много други прекрасни творения.

Ще имаш шанса освен да обновиш гардероба и дома си със свежи и нови модни попадения, да подкрепиш малките български производители. Предложението си струва, нали?! Особено когато е съчетано със страхотно пролетно настроение и прекрасните творби на родни дизайнери, автори на уникални модни тоалети и аксесоари.

Важно е да ти кажем също и че, че за общността на Mix&Match каузите са от изключително значение. Пазаруването за тях може да бъде с мисия, а не просто обичайно действие. Те подкрепят различни инициативи, като насърчават хората да пазаруват устойчиво и да си помагат едни на други.

Очакваме те на 22 до 24 март от 11:00 до 17:00 ч. в атриума на Bulgaria Mall. Време е за пролетен шопинг, който ще ти донесе не само удоволствие, но и удовлетворение, че си подкрепил полезни инициативи.

To top