Bulgaria Mall се променя

DATE
05.01.2024
Source
Bulgaria Mall

Bulgaria Mall се променя

Търговският център на бул. България преживява забележителна трансформация през изминалата година, носейки нова вълна от активности и удобство, както за родители, така и за деца. От обновен микс от наематели до предстоящо откриване на детски център, молът се развива, за да посрещне разнообразните нужди на своите посетители. Нека да разгледаме вълнуващите промени, които подобряват изживяването в Bulgaria Mall.

Новите попълнения

За любителите на седмото изкуство – Cineland, най-новото кино в София, което се намира на ниво 3 в Bulgaria Mall – съчетава удобство и качество на звука и картината.

Сърцето на всеки мол се крие в неговите магазини, а Bulgaria Mall наистина се усъвършенства с впечатляващ набор от нови попълнения. Обновената зона за хранене вече предлага кулинарни изкушения от Bao Bar, Skarra и Ах, морето. Така буквално всеки може да намери по нещо за себе си.

Разнообразното хранене е важно, но в наши дни – поддържането на добра форма предполага и прием на подходящите хранителни добавки. Ready for Life (ниво -2) е утвърден дългогодишен вносител и дистрибутор на редица топ марки хранителни добавки и аксесоари.

За модните ентусиасти най-голямата новина беше откриването на магазините Sinsay, българският бранд за мъжка мода Iventi, както и наложения бранд за обувки Tendenz. Така разнообразието от предложения за облекла и обувки става още по-богато.

Няколко от съществуващите обекти в Bulgaria Mall претърпяха цялостни ремонти. са обновени, за да предоставят на посетителите освежено и модернизирано изживяване.

Със изцяло обновени магазини покрещат клентите си Denix, Opticlasa, KFC, Esprit, Paint Me, Ozone Games, Tai Spa и Triumph.

Семейни забавления и нов детски център

Важен акцент в Bulgaria Mall е предстоящото откриване на нов детски център, където децата да се забавляват и играят. Родителите могат да очакват изобилие от семейни развлечения, като театри, семинари, фермерски пазари и тематични събития.

Всичко под един покрив

Bulgaria Mall се ангажира да удовлетвори всички нужди на своите посетители. Въвеждането на услуги като чеинджбюро - EFX Change (ниво +1) и Speedy автомат (ниво -2) добавя допълнително удобство към микса от услуги – химическо чистене, автомивка, магазин за подаръци, фитнес, застрахователен офис, магазин за домашни любимци, три мобилни оператора, банка, оптики, аптека и др.

Независимо дали посетителите търсят модни, здравни и козметични услуги или бързи и ефективни решения, Bulgaria Mall разполага с всичко под един покрив.

Pop-up магазини на любими марки

Добавяйки елемент на изненад, Bulgaria Mall често е домакин на ексклузивни брандове, които не могат да бъдат видени никъде у нас. Проектът Pop-up магазин е предпочитан както от посетителите, така и от служителите в бизнес сградите в близост на мола.

Със своя обновен микс от наематели; възможности за забавление, подходящи за цялото семейство; удобни услуги и разнообразни безплатни събития - Bulgaria Mall се превръща в динамичен и процъфтяващ център за посетители от всички възрасти.

To top