Новата бляскава колекция Rising Phoenix от Thomas Sabo в SiLVER COURT

DATE
15.11.2022

Преоткрийте себе си с новата бляскава колекция Rising Phoenix от Thomas Sabo в SiLVER COURT

Артистичен дизайн и впечатляваща ювелирна изработка открояват бижутата в колекция Rising Phoenix на Thomas Sabo за зима 2022. Новите модели на бранда излъчват сила и увереност, претворени по изящен начин в мистичната фигура на птицата феникс, която е водещ елемент и вдъхновение в цялата колекция.

Преоткрийте себе си, демонстрирайте силните си страни и непоколебимата си увереност с новата колекция Rising Phoenix за зима 2022 на германския бижутериен бранд Thomas Sabo. Моделите, вдъхновени от митичната птица феникс и нейната искряща сила, мигновено приковават вниманието с бляскавите си стъклокерамични камъни, нежни кристали, кубични цирконии и синтетичен спинел.

Пищни колиета, пръстени, гривни и обеци, решени в чисто стерлингово сребро или с 18К розово златно покритие, сияят чрез ръчно поставените върху тях камъни, които са своеобразна препратка към вътрешната сила на всяка дама. Всяко от бижутата отразява приказните цветове на безкрайното небе – от нежното синьо през мекото розово до студеното виолетово. Успоредно с това и Ви кани да преоткриете себе си и да разкриете напълно своите най-силни страни.

Флагманът на колекция Rising Phoenix е впечатляващата 3D висулка под формата на птица феникс, която е с височина над 7 см и е покрита с повече от 130 искрящи кубични цирконии, стъклокерамични камъни и синтетичен спинел. Фина сладководна култивирана перла, поставена в изящно гравираните нокти на птицата феникс, е нежният акцент на това изключително бижу.

Друга любима на феновете на Thomas Sabo колекция – Charm Club – пък ни повежда на зимно пътешествие до Полярния кръг с новите си закачливи модели, вдъхновени от снежния блясък на Арктика. Сред тях срещаме сребърни чармове под формата на северен елен и определяната като кралицата на Арктика полярна мечка с малкото си.

Сребърните колиета и пръстени от колекцията с ръчно изрисувани с емайл пингвин или полярна лисица, която е в центъра на един от митовете за Северното сияние Aurora Borealis, пък са перфектните аксесоари за всеки зимен аутфит. За да сте още по-бляскави Ви съветваме да заложите изцяло на кристалното сияние на кубичните цирконии, които са обсипали колиета, гривни и обеци с искрящи снежинки от стерлингово сребро или 18К розово златно покритие.

Отблясъкът на снежинките е претворен забележително и в новите дамски часовници на Thomas Sabo, които също са вдъхновени от природата и нейните стихии. При мъжките часовници на марката за предстоящия сезон пък се открояват елегантно поднесени елементи, като четирите стихии – огън, вода, въздух и земя, които се преплитат с 12-те зодиакални знаци. Тази смела комбинация, която съчетава блясъка на черния оникс върху циферблата със златистия, сребрист или черен стоманен корпус на часовника, напомня за безстрашния приключенски дух и силната индивидуалност на този, който я носи на китката си.

Ще откриете моделите от зимната колекция на Thomas Sabo в SiLVER COURT, ниво партер.

To top