#LetLoveGrow с Bulgaria Mall

DATE
01.02.2022

#LetLoveGrow! Нека заедно покажем колко е важно да се отнасяме с любов и грижа към самите себе си, към природата и към околните. Именно към това апелираме от Bulgaria Mall и ви очакваме от 4 до 14 февруари в атриума на мола. В специално изграден зелен кът ще откриете малки пакетчета със семена, които може да отнесете и засеете вкъщи. 

Не пропускайте да си направите снимка на него между 4 и 14 февруари и може да спечелите страхотни награди, с които да поглезите себе си или любим човек в Thai Spa - едно приказно място в Bulgaria Mall, където вашето тяло ще се наслади и ще ви благодари за любовта и грижата, които сте отправили към него.

Какво може да спечелите:

  • Тай масаж с масла "Баланс на меридианите " за 1 час за двама, както и гореща арома вана за двама с чаша розе
  • 5 специални награди от Beauty Studio Impress - магически радио честотен лифтинг за лице
  • 5 специални награди от Beauty Studio Impress - мезотерапия за подмладяване на кожата и повдигане на лицевия контур
  • 10 специални награди – посещение на солна стая или сауна

Ето какво е необходимо да направите:

  • Качете своята снимка от тематичния ни кът на стори в Instagram с таг @bulgariamall и хаштаг #LetLoveGrow между 4 и 14 февруари
  • За да може да участвате в играта - профилът ви в социалните мрежи трябва да бъде отключен /публичен/, за да може от Bulgaria Mall успешно да регистрират Вашето участие.

На 14 февруари 2022 година на случаен принцип ще бъдат изтеглени победителите от играта и ще бъдат обявени в социалните канали на Bulgaria Mall на стори.

За повече информация: https://www.facebook.com/BulgariaMall

 

To top