DATE
11.10.2021

НАГРАДНА ИГРА "МЕСЕЦ НА ПОКУПКИТЕ В BULGARIA MALL"

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка и ограничителните мерки, въведени със Заповед РД-01-856/ 19.10.2021 със съответните изменения и допълнения, считано от 25.10.2021 временно преустновяваме провеждането на наградна игра „Месец на покупките в Bulgaria Mall”. Следете нашите социални канали: www.bulgariamall.bgFacebook и Instagram профил за повече информация.

*

Нека голямото пазаруване да започне сега! От 11 октомври до 7 ноември в Bulgaria Mall те очаква "Месец на покупките"! Всяка нова седмица, част от Месеца на покупките, ще задава своята тема и ще "крие" в себе си страхотни изненади! Затова не спирай да следиш нашия Facebook профил.

По време на "Месец на покупките" избери да направиш покупка от един или повече магазини на стойност 30 или повече лева.

1 касов бон на стойност 30 или повече лева  = 1 участие в наградната игра. *Всеки клиент на Bulgaria Mall може да вземе участие многократно в играта с различни касови бонове, всеки от които е на стойност 30 или повече лева.

Накрая на всяка седмица, част от "Месец на покупките", един късметлия ще печели ваучер за пазаруване в Bulgaria Mall на стойност 1000 лева! А вторият изтеглен в нашата игра, ще получи селектирани продукти в зависимост от темата на седмицата, в която е участвал.

Ето и как да вземеш участие:

След направената шопинг обиколка в Bulgaria Mall, регистрирай своя фискален бон, като направиш снимка на него и попълниш пълната форма за регистрация в играта, в периода от 11 октомври до 7 ноември, ето тук: Bulgaria Mall - Месец на покупките

На посочения линк ще откриеш и  ПЪЛНИТЕ ПРАВИЛА НА НАГРАДНА ИГРА "МЕСЕЦ НА ПОКУПКИТЕ В BULGARIA MALL".

 (!) Повече информация за всички наши наематели и на кое ниво в Bulgaria Mall да ги откриеш, ще намериш тук: ОБЕКТИ В BULGARIA MALL

 

To top