За нас

Ние от Bulgaria Mall знаем колко е важно времето, което отделяме за пазаруване, да е приятно и лесно организирано. Затова смеем да твърдим, че Bulgaria Mall е място, което предлага на своите посетители различно изживяване. Това се дължи на няколко ключови предимства, за които ще ви разкажем: стратегическа локация, дизайн, гарантиращ лесна ориентация; огромен стъклен покрив, подсигуряващ естествена светлина, улесняващи решения за родителите и селектирани брандове.

 Разположенa на кръстовището на бул. България и бул. Т. Каблешков, сградата на Bulgaria Mall привлича погледите със своята стилна външна архитектура. Вечер търговският център е още по-впечатляващ, защото се осветява от LED светлини, организирани в динамично управляема фасада – техника, която ни позволява да оцветим мола по всякакъв възможен начин.

Посетителите на мола могат да се насладят на разнообразни, но селектирани марки като: H&M, Reserved, Jysk, MDL, Esprit, Technopolis, Sport Depot, Hippoland, Liu Jo, Guess, Valentin, iCorner, Opticlassa, Scandal, Cook & Home, Pepco, Casyopea, Bul Bel, Daphne, Triumph, Kolev & Kolev, Geox, Eagle Time, Catty, Pompea, Estil, Madame Coco и други.

 Интересен и различен е и последният етаж, на който се намират 6-те салона на кино Арена, създадени според последните тенденции в технологиите, и всички заведения за хранене, сред които Spaghetti Company, Soho Café, Ikigai, Salad Box, Skapto, KFC, Subway, Thang Long, BMS, Ola, Pizza Lab и други. Целият етаж е решен в стила на просторен и модерен ресторант, в който посетителите могат да се настанят удобно на разнообразие от уютно организирани кътчета за сядане. Предложили сме богат избор от места за настаняване - сепарета, дивани, табуретки, бар столове.

 На -2 етаж сме съсредоточили всички обекти, които предлагат необходимите ни ежедневно услуги. Там се намират Billa, Jysk, Next Level Fitness, dm, химическо чистене Clean Zone, Zoo Center и други.

 На разположение на всички посетители са четирите подземни паркинг нива, които предлагат около 1 100 паркоместа. Bulgaria Mall разполага с безбилетна паркинг система, която  позволява бърз, лесен и удобен достъп до паркинга чрез автоматично разпознаване на регистрационните номера.

 Знаем, че посетителите ще се уверят сами: Bulgaria Mall не е само шопинг дестинация, а прекрасно място, където да се чувстваме добре и където да се откъсваме от ежедневния стрес.