За нас

Bulgaria Mall

Точно под прекрасния стъклен покрив с площ от 1 600 кв.м., Bulgaria Mall предлага приятна атмосфера, впечатляващ интериор, лесен достъп, качествена селекция от уникални за българския пазар модни марки, както и интересни събития за своите посетители. 

 

 

 

Шопинг

„Изкуството да пазаруваш“ не е просто слоган, а философия. Построен с идеята за комфорт и спокойствие, търговският център предлага комбинация от екслкузивни и водещи модни магазини като Week&Shop MDL, Desigual, Liu Jo, Guess, Benetton, H&M и други. С повече от 110 магазина и услуги, Bulgaria Mall е идеалната дестинация за бизнес и развлечение.

 

Култура и събития

Домакин на постоянни събития и изложения, Bulgaria Mall винаги има какво да предложи на любителите на изкуството и музиката. През пролетта и есента ценителите на виното могат да се насладят на специална селекция от български и чуждестранни вина на Фестивала на виното, който се провежда два пъти годишно. Официален партньор на фондация „Стоян Камбарев“, която подкрепя млади артисти в различни области, както и на кампанията на „Дарик“ радио „40 под 40“, която награждава най-добрите бъдещи иноватори, Bulgaria Mall е домакин на специални събития, концерти и церемонии, които са със свободен вход за посетителите.

 

За семейства

Семействата могат да се насладят на множеството качествени възможности за забавление като „Кино Арена Deluxe”, което предлага луксозни седящи места и специални прожекции на известни анимационни филми на английски. Детският център “Play Park” също предлага забавления за цялото семейство. Децата могат да играят в дивия „Jungle Park“ или вълнуващия „Laser Park”, както и във "Въжеландия",  докато родителите си отдъхват в „Terrace Café”. За най-малките посетители от 0 до 2 годинки е “Baby Park”, който ги очаква с много забавни игри и открития. 

 

Бизнес

Разположен между бул. „България“  и Околовръстен път, Bulgaria Mall е удобният избор за бизнес срещи и корпоративни събития. Ресторантите Soho Café и Spaghetti Company предлагат идеални удобства за бизнес обяди на фона на красивата гледка към Витоша. Бизнес сграда Infinity Tower разполага с конферентна зала, притежаваща всички необходими удобства за провеждането на бизнес събития. Залата е изцяло осветена с дневна светлина и оборудвана с проектор и озвучителна система.