Дата
18.05.2019
ЧАС
12:00-13:30
Място
Bulgaria Mall

Ден на революцията в храненето в Bulgaria Mall

Заедно с Фондация За Храната ще отбележим Ден на революцията в храненето на 18 май от 12:00ч., ниво партер в Bulgaria Mall. *Събитието е подходящо за деца.

Програма:
12:00 – 12:15 ч.
Игра с деца от работилницата

12:15 – 13:15 ч.
Кулинарна работилница с водещи: Елена Петрелийскa (Elena Petreliyska) и Ники Красимиров

13:15 – 13:40 ч.
Вокални изпълнения на детска вокална група – Невероятните хлапета, Център за изкуство Зорница

13:40 – 14:00 ч.
Сертификати и награди

Със специалното участие на Маги Джанаварова.

Защото искаме да покажем на нашите деца каква е здравословната алтернатива при храненето. Искаме те да научат за полезните храни и как сами могат да си приготвят нещо вкусно за хапване. Искаме всички заедно да се забавляваме. Заповядай и се включи в събитието "Не яж "боклуци", яж зеленчуци!". Всяко дете ще получи подарък от фондация "За храната" и Kotanyi.

*Моля имайте предвид, че работилницата ще стартира със свободни 100 места. При освобождаване на място в рамките на часовете на работилницата - мястото ще може да се заеме от друго дете, желаещо да се включи.

Преди започване на работилничката от Фондация "За храната" ще дадат на родителите да попълнят декларация-съгласие за участие на детето/децата ви в кулинарната работилничка, поради това, че рецептата съдържа продукти с алергени. Моля да имате предвид, че без вашето изрично съгласие няма да можем да включим детото/децата ви в събитието. Благодарим за разбирането.

Повече за събитието ще откриете ТУК

To top