Дата
03.02.2019
ЧАС
11:00-13:00
Място
Bulgaria Mall

„КАК ДА СИ ДРЕСИРАШ ДРАКОН: ТАЙНСТВЕНИЯТ СВЯТ“ REALD 3D НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Кино Арена Делукс и Bulgaria Mall имаме удоволствието да ви поканим на ексклузивна прожекция на „Как да си дресираш дракон: Tайнственият свят“  RealD 3D на английски език.

DreamWorks Animation представя дългоочакваната кулминация на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: „Как да си дресираш дракон: Tайнственият свят“.

Невероятното приятелство, започнало между един подрастващ викинг и страховития дракон Нощен бяс, се превъръща в епична трилогия, завладяла живота и на двамата. В този епизод Хълцук и Беззъб най-накрая ще открият истинските си съдби: вождът на селото като владетел на Бърк заедно с Астрид и драконът – като лидер на своя вид. Борейки се с ежедневните предизвикателства, те се изправят пред най-тъмната заплаха, с която са се сблъсквали до сега. Тя, както и появата на женската Нощен бяс, ще поставят на изпитание връзката помежду им както никога досега.

Режисьорът Дийн Деблоа се завръща заедно с целия актьорски състав за следващата част от поредицата, а именно – „Как да си дресираш дракон: Tайнственият свят“. Филмът е продуциран от Брад Луис (Рататуи, Мравката Z), както и от продуцента на филмите от поредицата Как да си дресираш дракон Бони Арнолд (Играта на играчките, Тарзан).

Прожекцията с оригинално аудио на КАК ДА СИ ДРЕСИРАШ ДРАКОН: ТАЙНСТВЕНИЯТ СВЯТ е на 03 февруари 2019 г. от 11:00 ч. Очакваме ви!

Повече информация на: www.kinoarena.com

 

To top