Дата
23.12.2018
ЧАС
11:00-13:00
Място
Bulgaria Mall

СПАЙДЪР-МЕН В СПАЙДИ-ВСЕЛЕНАТА REALD 3D НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В КИНО АРЕНА ДЕЛУКС

ПРОЖЕКЦИЯ НА  СПАЙДЪР-МЕН В СПАЙДИ-ВСЕЛЕНАТА REALD 3D

НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В КИНО АРЕНА ДЕЛУКС

Кино Арена Делукс и Bulgaria MALL имаме удоволствието да ви поканим на ексклузивна прожекция на СПАЙДЪР-МЕН В СПАЙДИ-ВСЕЛЕНАТА RealD 3D на английски език.

СПАЙДЪР-МЕН В СПАЙДИ-ВСЕЛЕНАТА е създаден по мотиви от публикувания през 2011 г. комикс на писателя Брайън Майкъл Бендис с илюстрации на Сара Пичели и разказва за пуерториканския тийнейджър Майлс Моралес, който се опитва да се приспособи към живота в новото частно училище в Манхатън.

Родителите на Майлс се гордеят с него и се надяват безпроблемно да се приспособи към новия живот. Междувременно Майлс, вместо да прекарва свободното си време с приятелите си от квартала, посещава чичо си Арън, който го насърчава да се занимава с графити. Оказва, че добрият чичо е доста сложна личност и в миналото е имал доста проблеми със закона.

Животът на Майлс става още по-сложен, когато той е ухапан от радиоактивен паяк и се сдобива със супер сили. Междувременно злият гений Кингпин разработва таен ядрен колайдер, който отваря портал към други вселени, от които в света на Майлс проникват различни версии на Спайдър-мен.

Прожекцията с оригинално аудио на СПАЙДЪР-МЕН В СПАЙДИ-ВСЕЛЕНАТА е на 23 декември 2018 г. от 11:00 ч. Очакваме ви!

гр. София, Бул. България 69, Търговски център Bulgaria Mall

повече на: www.kinoarena.com

 

To top