Дата
09.12.2018
ЧАС
11:00-13:00
Място
Bulgaria Mall

ПРОЖЕКЦИЯ НА „ГРИНЧ“ REALD 3D НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В КИНО АРЕНА ДЕЛУКС

Кино Арена Делукс и Bulgaria Mall имаме удоволствието да ви поканим на ексклузивна прожекция на „Гринч“  RealD 3D на английски език.

Illumination и Universal Pictures представят Гринч – екранизация по обичаната коледна класика на д-р Сюс. Гринч разказва за един зелен, циничен сърдитко, който решава да открадне Коледата, но желанието му е променено от щедрия празничен дух на малко момиченце. Забавна, затрогваща и поразително красива история за коледното настроение и несломимата сила на оптимизма.

Носителят на „Оскар“ Бенедикт Къмбърбач озвучава Гринч, който живее в уединение в пещерата си високо в планината в компанията само на вярното си куче Макс. С дом, пълен с изобретения и съоръжения, задоволяващи всекидневните му нужди, Гринч вижда съседите си от Койвил, само когато му свърши храната. Всяка година по Коледа те нарушават спокойното му усамотение с все по-големи, по-ярки и шумни празненства. Когато жителите на града обявяват, че ще направят Коледното празненство три пъти по-голямо от миналогодишното, Гринч осъзнава, че има един-единствен начин да получи малко мир и тишина: ще трябва да открадне Коледа. За да го направи, той решава да замести Дядо Коледа на Бъдни вечер и дори успява да намери вял и не особено заинтересован елен, който да дърпа шейната му.

Прожекцията с оригинално аудио на ГРИНЧ е на 09 декември 2018 г. от 11:00 ч. Очакваме ви!

гр. София, Бул. България 69, Търговски център Bulgaria Mall

повече на: www.kinoarena.com

 

To top