Дата
22.07.2018
ЧАС
11:00-12:00
Място
Bulgaria Mall

ПРОЖЕКЦИЯ НА „ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЯ 3: ЧУДОВИЩНА ВАКАНЦИЯ“ REALD 3D В ОРИГИНАЛ

Кино Арена Делукс и Bulgaria Mall имаме удоволствието да ви поканим на ексклузивна прожекция на ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЯ 3: ЧУДОВИЩНА ВАКАНЦИЯ RealD 3D на английски език.

Откакто петзвездния пищен хотел „Трансилвания“ за чудовища отвори врати и за човеци, собственикът му граф Дракула се е потопил в неуморни грижи за почивката и забавленията на чудатите си гости. Той е забравил какво означава да се наслаждава на „живота“.

Загрижена за щастието и здравето на любимия си баща, Мейвис решава да заведе него и семейството (включително и дядо ѝ Влад) на луксозен чудовищен круиз. Към тях разбира се се присъединява „глутницата на Драк“ - Франкенщайн и съпругата му Юнис, мумията Мъри, Невидимия човек, върколака Уейн и безбройната му челяд и т.н.

Тайфата се наслаждава на всички забавления, които се предлагат на борда – от страшен волейбол и екзотични екскурзии до поддръжка на неповторим лунен тен.

Ваканцията е перфектна и чудовищна особено за Драк, който неочаквано хлътва по мистериозната капитанка на кораба Ерика. Мейвис бързо обаче осъзнава, че привидно приветливата Ерика пази тайна, която застрашава любимите ѝ същества.

Прожекцията с оригинално аудио на ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЯ 3: ЧУДОВИЩНА ВАКАНЦИЯ е на 22 юли 2018 г. от 11:00 ч. Очакваме ви!

 

гр. София, Бул. България 69, Търговски център Bulgaria Mall

повече на: www.kinoarena.com

To top