Прожекция на "Феноменалните 2" RealD 3D на английски език в кино Арена Делукс

Дата
01.07.2018
ЧАС
11:00-13:00
Място
Bulgaria Mall

Кино Арена Делукс и Bulgaria Mall имаме удоволствието да ви поканим на ексклузивна прожекция на ФЕНОМЕНАЛНИТЕ 2  RealD 3D на английски език.

Любимото на малки и големи феноменално семейство се завръща във „Феноменалните 2“. Този път Хелън (Холи Хънтър) действа като Еластина под светлините на прожекторите, оставяйки Боб (Крейг Т. Нелсън) у дома с Виолета (Сара Вауъл) и Даш (Хък Милнър) да се справя с всекидневните героизми на „нормалния“ живот. Тази трудна за всички промяна става още по-тежка поради факта, че семейството все още не е наясно с пробуждащите се суперсили на бебето Джак-Джак. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и Мразон (Самюъл Л. Джаксън) трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, въпреки че всички са феноменални.

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ЗА ФИЛМА:

  • През 2004 „Феноменалните“ спечели повече от 633 млн. долара в световен мащаб. Със 70-милионния си дебют, „Феноменалните“ отбеляза вторият най-голям премиерен уикенд за анимационен филм на всички времена.
  • Режисьиран от Брад Бърд „Феноменалните“ спечели „Оскар“ за най-добър анимационен филм. Бърд е режисьор и на носителят на „Оскар“ Рататуи на Дисни и Пиксар, както и на игралния Утреландия и Железният гигант, носител на БАФТА за анимационен филм през 1999 г.

Прожекцията с оригинално аудио на ФЕНОМЕНАЛНИТЕ 2 е на 01 юли 2018 г. от 11:00 ч. Очакваме ви!

To top