Дата
10.06.2018
ЧАС
11:00-12:30
Място
Bulgaria Mall, ниво 3 - Кино Арена Deluxe

Прожекция на "Чаровният принц" REALD 3D на английски език в Кино Арена Deluxe

Кино Арена Делукс и Bulgaria Mall имаме удоволствието да ви поканят на ексклузивна прожекция на ЧАРОВНИЯТ ПРИНЦ  RealD 3D на английски език.

Той не е създал целувката, но казват, че я е усъвършенствал! Той е толкова харизматичен, че му отговарят с „Да“ още преди да е задал въпроса! Той не благодари на щастливата си звезда, щастливата звезда благодари на него! Той е Чаровният принц!

От момента, в който проговаря, принц Чаровни е благословен с дара на безкрайния чар. Но както обикновено става в живота, всяко нещо си има цена!  И в този случай тя е много, много висока! Защото този дар върви заедно с тежко проклятие - ако не намери истинска любов до двадесет и първия си рожден ден, Чаровният принц ще стане причина цялата любов на света да изчезне! Остават само три дни до този момент, а в търсене на любовта нашият герой е обещал да се ожени за Пепеляшка, Снежанка и Спящата красавица! За трите едновременно! Когато това се разкрива, всички крале се събират и дават ултиматум на Чаровни – да измине Пътя на Изпитанията и в неговия край да избере една от принцесите. За да спаси себе си и целия свят. Всичко започва и върви по план до момента, в който в картинката не се намесва красивата и непокорна разбойничка Ленор.

Продуцентите, който създадоха поредицата за Шрек се завръщат, като този път искат да ни разкажат неразказаната версия за историята на Чаровният принц.

С песните на: Деми Ловато, СИА, Аврил Лавин, G.E.M, Патрик Стъмп и Стийв Айоки!

Прожекцията с оригинално аудио на ЧАРОВНИЯТ ПРИНЦ ще се проведе на 10 юни 2018 г. от 11:00 ч. в кино Арена Deluxe - ниво 3 в Bulgaria Mall. 

Очакваме ви!

 

гр. София, Бул. България 69, Търговски център Bulgaria Mall

повече на: www.kinoarena.com

 

To top