Дата
27.02.2018

Изтънчена романтика от “Sielei” в магазин “Pompea”

Основната цел на дамското бельо е преди всичко ние самите да се наслаждаваме на красотата му – идеалния съюзник за демонстриране на самочувствие и сексапил.


Жените разкриват своите прелести и очарование освен пред себе си и пред погледа на любимия. През погледа на мъжа неговата избраница е винаги перфектна и неотразима, но това не е повод да не сте в крак с последните модни тенденции, най-вече в тази деликатна област като дамското бельо. 
Пролетта чука на вратите ни и това е една чудесна причина да се отдадете на шопинг за освежаване на гардероба и сдобиването с нови модели сутиени и бикини. 


Представителките на нежния пол винаги се привличат от романтичните и нежни мотиви, които подчертават женствеността. А именно те са лайтмотива на предстоящата пролетна колекция на “Sielei”, която ще излезе в началото на април.


Новата колекция за пролет/лято 2018г. е неустоимо женствена и сексапилна. Нежните пастелни нюанси и загадъчни флорални принтове и принтове на точки са първите отличителни белези на всички модели в колекцията. Цветята присъстват в дантелите, в бикините, бразилияните и пижамите, а точките са неизменен акцент на повечето модели.


“Sielei” е предпочитана марка бельо сред дамите преди всичко поради факта, че всеки модел има уникалната способност да подчертае специфичната индивидуалност на всяка жена. Това се случва благодарение на различните уникални дизайнерски решения в различните модели. Цветовете са нежни и деликатни – нежно розово, бледо синьо, лилаво, телесно. 


В галерията може да разгледате моделите, които ще са част от новата пролетна колекция, в която всяка една жена ще открие своя неповторим модел, подчертаващ нейната индивидуалност.
Подарете си специално бельо, Вие го заслужавате!

To top