ДЕТСКИ ПРАЗНИЦИ В BULGARIA MALL

Дата
01.06.2023
Източник
Bulgaria Mall

Готови ли сте за 1 юни?

Тази година в Bulgaria Mall ще посрещнем Деня на детето с много цветове, приказки и усмивки. На 1,3 и 4 юни каним всички малчугани да се гмурнат в един вълшебен свят, пълен с изненади, фантазии и любими герои.

На 1 юни всяко дете ще може да открие художника в себе си в две сесии по рисуване с Paint me. За феновете на музиката сме подготвили акустичен концерт на музикална школа Орион. Любимото на всички рисуване на лица ще е безплатно и всеки ще може да избере в какво да се преобрази. Поканихме и Пипи Дългото Чорапче, която ще ни забавлява с песни, танци и лудории.

Детският празник в Bulgaria Mall продължава и през уикенда с две безплатни представления на театър „Дани и Деси“.

В събота е постановката „Пеперудена магия“, получила номинация за „Най-добър детски спектакъл“ в най-големия световен форум за куклени театри в Банкок. А след нея всички ще могат да развихрят въображението си в разнообразни творчески детски работилници заедно с Infinity toy box, споделена работилница МИНТИ, Забавна математика, Jolly kids, работилница за приказни герои и чудовища, IBL English, игра с китайски приказни герои, настолни игри и пъзели, Интерактивен Образователен Куклен Театър.

В неделя постановката „Кратка Квак История“ ще провокира децата да се докоснат до вечната тема за това какво представлява времето.

Заповядайте на 1,3 и 4 юни в Bulgaria Mall – предпочитаната дестинация за детския празник!

Следете тук за пълна информация по програмата и активностите в събитието: https://www.facebook.com/events/1243129826565406?active_tab=about

Вход свободен.

To top