Дата
16.03.2023

Стилно е да бъдеш себе си

Стартираме пролетния сезон с бодра, модна крачка. Влизаме смело, за да заявим, че е истински стилно да бъдеш себе си. Тази година всичко свежо, смело, с усет към детайла и избрано специално за нас завзема не само модните подиуми, но и всички места, които посещаваме ежедневно.  

Дръзки и различни материи, съчетани с женствени и романтични кройки очакват всички дами в модните колекции за този сезон. Аксесоарите истински ще ви зашеметят – шармантни токчета, метални материи при чантите и разкошни бижута, с които ще откроите стила си. Денимът, белите тениски и всичко must have за гардероба запазва своето челно място на рафтовете, но с едно наум – да разчупваме класическите модели и да вкарваме нашия отличителен прочит във всичко, което носим.  

При господата, както винаги се наблюдават по-плавни промени при облеклата, но в същото време много смели цветове и варианти при обувките.  

Тенденциите продължават да насочват към идеологията да избираме аутфити, чиито съставни елементи са лесно съчетаеми един с друг, отличават собствения ни стил и описват нас самите като личност. Не е важно вие да носите дрехите, а те да носят вас. Да излъчвате чрез тях всичко това, което искате да предадете на света – увереност, положително настроение, топлота и отличителност.  

Денина е лицето пред камерата, а криейтив екипът зад нея са добре известните на всички ни – Слав и Хубен.  

Кредити за аутфитите: 

  • Кадър със зелена рокля: рокля Liu Jo, обувки Steve Madden от Scandal, чанта и обеци Reserved 
  • Кадър с костюм: костюм Liu Jo, обувки Steve Madden и чанта Trussardi от Scandal 
  • Кадър със синя рокля: рокля Benetton, шал Desigual, обувки Steve Madden от Scandal, обеци Guess 

*Всички описани магазини ще откриете в Bulgaria Mall 

Още свежи идеи за аутфити ще откриете в нашия Instagram профил тук: https://www.instagram.com/bulgariamall/

To top