Kino Arena Deluxe представя „ТРАВИАТА“ в Bulgaria Mall

Дата
03.05.2022

Насладете се на винаги популярната Травиата на Верди, излъчвана от Ковънт Гардън до над 800 кина в 18 държави по целия свят. Вижте забележителното изпълнение в салоните на Kino Arena Deluxe  в Bulgaria Mall.

Операта ще бъде излъчена на 1, 4 и 5 юни 2022 г., и изпята от международен актьорски състав, включващ известното южноафриканско сопрано Pretty Yende, известния американски тенор Стивън Костело и гръцкия баритон Димитри Платаниас.

Продукцията на Ричард Еър, с разкошни дизайни, вдъхновени от belle epoque от Боб Кроули, отдавна е любима на Кралската опера, печелейки признанието на критиката със своите изящни декори, пищни костюми и незабравимата драматична постановка. Партитурата – включваща радостната „Sempre libera“ на Виолета и нейните трогателни и страстни срещи с Алфредо и Жермон – съдържа много от най-вдъхновените арии и дуети на Верди и докато се движи от ослепителната колоратура на Акт I към интензивен, сърцераздирателен край, тя предлага на публиката зашеметяваща селекция от някои от най-големите оперни хитове. Произведението е първото на Еър за Кралската опера, създадено през 1994 г., когато е директор на Националния театър и вече има над 550 представления от премиерата досега.

Програмата за кино на Роял Опера Хаус стартира през 2008 г. и оттогава прави съпричастни с опера и балет от световна класа публиката по целия свят. Тази година шест големи произведения от Киносезон 2021/22 се излъчват в кината по целия свят, като предлагат на публиката най-доброто място в кинозалата за всяко представление и включват ексклузивни кадри зад кулисите, интервюта и репетиции. Програмата е неразделна част от плана на Роял Опера Хаус в Лондон за разширяване на аудиторията и подпомагане на жизненоважното възстановяване на киното в страната и в международен план.

Киносезонът на Кралската опера ще приключи с излъчване на Лебедово езеро, насрочено за края на м.юни 2022 г. За повече информация и резервация, моля , посетете roh.org.uk/cinemas и www.kinoarena.com

***

Времетраене: 3 часа и 40 минути, включително два интервала

Очакваме те в Kino Arena Deluxe  в Bulgaria Mall на етаж 3.

To top