Pop Up Month в Bulgaria Mall през март и април

Дата
02.03.2022

Март и април месец в Bulgaria Mall са Pop Up Months! Нямаме търпение през тези два месеца да бъдем домакин на няколко български модни и детски брандове, от които до момента имахме възможност да се докоснем само онлайн.

Отваряме врати за едно ново и вълнуващо шопинг преживяване, част от второто издание на кампанията Pop Up Month, което нямаме търпение да споделим с вас!

От 7 март на ниво +1 ще ви очаква Steff Wedding, които ще ви представят нежните си сватбени рокли, в духа на бохо, винтидж и ръстик стила. Ако ви предстои този незабравим момент, сме сигурни, че те ще ви предложат един личен прочит за вашата рокля.

Непосредствено след тях продължаваме да ви представяме българското, този път отваряме специално местенце за малчуганите! Wild Bugs са следващите участници, които ще ви покажат техните артикули, произведени от висококачествени материали и с мисъл към най-малките.

И за да завършим месеца подобаващо – месеца, но не и кампанията, на гости ни идват Denica Kurtajoff Atelier, които ще представят дизайнерски и много интересни бижута, с прекрасно отличителния почерг на авторката си. 

Проследявайте нашите профили във Facebook и Instagram, за повече информация:

https://www.facebook.com/BulgariaMall

https://www.instagram.com/bulgariamall/

To top