Грижата е в твои ръце!

Дата
22.10.2020

Октомври е световният месец за борба с рака на гърдата, но въпреки по-високата информираност по темата през последните години, профилактиката все още не е част от месечната програма на повечето жени у нас. Това е тема, която изисква гласност, и осъзнаване, затова Bulgaria Mall обедини сили с Денина Мартин, която е вдъхновение на търговския ни център от години не само заради безупречния й стил и модни вдъхновения, а и заради каузите, зад които застава като жена, майка, професионалист. Заедно създадохме серия онлайн инициативи, които да помогнат в борбата с тази широкоразпространена болест, която открита навреме, би могла да бъде успешно излекувана. Редовните профилактични прегледи са в основата на медицината и имат значителна роля при опазването на човешкото здраве. Първата крачка обаче за всяка дама е да превърне самостоятелния преглед у дома в част от навиците си — той отнема малко време, но носи спокойствие и удовлетвореност, че сте се погрижили за себе си.

За целта създадохме кратко образователно видео, което проследява стъпките на прегледа в домашни условия. Видеото може да бъде открито в профилите на Bulgaria Mall в Instagram / https://www.instagram.com/bulgariamall/ и Facebook / https://www.facebook.com/BulgariaMall// , откъдето може да бъде запазено, за да го използвате всеки месец, или разбира се, споделено, за да достигне като напомняне до повече жени – да се погрижат за здравето си!

Ако нямате възможност да изгледате видеото, вижте стъпките в нашия блог - ТУК, или вижте прикачените картинки.

За да могат дамите да покажат съпричастност в борбата с рака на гърдата онлайн, ние, от Bulgaria Mall, заедно с прекрасната Денина Мартин, създадохме и филтър за Instagram, защото знаем, че това е начинът да достигнем до повече хора, особено до по-младите дами, при които информираността по тази тема все още не е на високо ниво. Посланието му е “Грижата е в твои ръце” и той приканва всяка жена да поеме контрол над здравето си и да превърне домашните прегледи в част от навиците си. Филтърът може да бъде открит и активиран от профила на Денина Мартин:  https://www.instagram.com/deninamartin/ и да оцвети всяко стори в цветовете на кампанията! Нека заедно бъдем промяната! 

To top