Дата
21.11.2019

Bulgaria Mall подкрепя "СЪЗДАВАЙ ИСТИНСКИ НОВИ ГОРИ С WWF!"

Ние, от Bulgaria Mall, винаги се стараем да бъдем отговорни към всичко случващо се около нас и да подкрепяме различни важни инициативи, които да доведат до едно по-добро бъдеще за нас, децата ни и мястото, което обитаваме. Затова тази година подкрепяме една дарителска кампания на WWF, която има за цел да възвърне облика на горите край реките. Някога те са били истински райски кътчета за животни, птици, риби, хора. Днес по-голямата част от тях са унищожени и това е проблем, за чието разрешаване WWF се стреми да помогне.
Залесителният процес започва ДНЕС, 21 ноември. Бяла върба, черна и бяла топола, полски ясен, черна елша, полски бряст, източен чинар и летен дъб – това са видовете, които ще бъдат засадени край река Марица. 

В месеците след залесяването предстоят още много грижи за младите дървета, за да се превърнат в истинска, пълна с живот гора. Със събраните от дарителската кампания средства WWF ще се грижат за новата гора в продължение на три години, докато стане устойчив и уютен дом за своите обитатели!

А вие можете да се включите с дарение на spasetedivatapriroda.bg/gora или с sms абонамент на номер 17777 с текст DMS GORA.
WWF има нужда от вашата подкрепа, за да продължи да пази българската природа!

To top