Дата
13.05.2019

ADIDAS SOLAR BOOST - в магазин Sport Depot

Създадена с конкретна цел, родена от културата на бягането и смела, за да си позволи да е достатъчно семпла.

Представени за първи път през 2018 година, SOLARBOOST са изградени по модела на космическа совалка. Те са вдъхновени от инженерната дейност на НАСА, позната с високото си качество, където всеки елемент има своя цел и конкретно предназначение, което да изпълни.

Общото между космическата совалка и SOLARBOOST е, че моделът споделя същите ценности при създаването и приложението си за едно от най-сигурните приключения в човешката история. Същевременно с това доказва, че нищо не е невъзможно с правилното количество увереност.

SOLARBOOST дава нова дефиниция на това какво представлява техничното бягане за един бегач, за да му осигури още повече сигурност. Материята в горната част на обувката е дишаща и обгръща стъпалото, благодарение на технологията Tailored Fibre Placement. BOOST подметката е адаптивна към движенията, абсорбира енергията, след което я възвръща, за да изстреля бегача напред. Torsion системата в подметката позволява правилно разпределение на енергията от петата към стъпалото. А Continental системата във вид на мрежа по цялата подметка осигурява нужното сцепление и при мокра и суха настилка.

SOLARBOOST контролират гравитацията и са създадени, за да са заедно с бегача, без да го изоставят нито за секунда.

Открийте Adidas в магазин Sport Depot, ниво +2
To top