Дата
13.05.2019

Новата Reebok колекция Meet You There в магазин Sport Depot

Най-новата дамска колекция на Reebok е забележителен празник на силните жени, които не се страхуват да демонстрират своя стил. Meet You There (MYT) е концепция, която е създадена специално за тях и ги подканва да „нарушат правилата“, като излязат на улицата със самочувствие – шумно и забележително.

MYT застава зад женската независимост и право на творческо себеизразяване, с което жени вдъхновяват жени да направят същото. Колекцията се отличава с ефектен дизайн, креативни кройки и смели графични принтове – за постигането на перфектния микс - спортни резултати и стилна визия. Продуктовата линия представя изобилие от характери, в които дамите да открият себе си. Гамата включва панталони, клинове, шорти, спортни сутиени и горнища – всичко, необходимо за фитнес залата, но също така и съвременна отличителна визия за извън нея. Възможностите за различни творчески съчетания на цветове и форми дават възможност на дамите за създаване на неповторим стил. Защото всяка от тях го притежава.

Денят дойде. Време е да счупим собствените си окови. Време е да действаме без колебание и без да искаме разрешение.Ще се срещнем там. Meet You There.

Открийте Reebok в магазин Sport Depot, ниво +2

To top