Дата
14.11.2018

ГЛЕДАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНО В КИНО АРЕНА САМО НА 14 НОЕМВРИ ОТ 20:00 COLDPLAY ‘A HEAD FULL OF DREAMS’

ГЛЕДАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНО В КИНО АРЕНА

САМО НА 14 НОЕМВРИ ОТ 20:00

COLDPLAY ‘A HEAD FULL OF DREAMS’ ФИЛМЪТ

Coldplay: A Head Full of Dreams отваря вратите към цветната и вълнуваща 20 годишна история на групата. Филмът ще се излъчва само на 14 ноември в кината по света. В България можете да го гледате ексклузивно в Кино Арена на 14 ноември от 20:00

Една от най-големите музикални групи в света споделят лично историята си за първи път. Изпълнителите от Coldplay извървяват своето невероятно пътешествие от скромния Камдън до звездните концерти на препълнените с хора стадиони. Това определено е най-истинския филм за Coldplay. Режисьорът Мат Уайткрос показва кадри от и зад сцената на най-грандиозното им турне – A Head Full of Dreams. Зрителите ще могат да видят за първи път специални записи от архивите на групата, събирани повече от 20 години. Филмът включва зрелищни изпълнения на емблематичните песни Fix You и Viva La Vida, и много лични моменти зад сцена, които разкриват дълбочината на приятелството на групата през възходите и паденията. Само една вечер, само една прожекция… Едно глобално кино преживяване, което не е за изпускане.

Филмът е заснет от Мат Уайткрос – режисьорът на Supersonic, известният документален филм за Оазис от 2016. Режисьорът се среща с четиримата приятели в колежа им в Лондон много преди да сформират групата си. От първите репетиции в общежитието им до днес Уайткрос заснема музиката и личните преживявания на Coldplay. Негово дело са и клиповете на най-емблематичните песни на групата – Paradise, A Sky Full of Stars и Adventure of A Lifetime.

Филмът показва неизлъчвани досега кадри от двайсетгодишната история на бандата и счупилия всички рекорди за световно турне – A Head Full of Dreams, събрал повече от 5,5 милиона почитатели в целия свят..

To top