Мебелна фабрика „ХАМЕФА” АД – гр. Разлог произвежда и предлага фина палитра от мебели с античен вид – класически линии с модерен дух.

Изделията се изработват от масивна дървесина – иглолистна, череша, дъб, бук, ясен, топола. Уникалните технологии на обработка, богатата гама от пленителни цветове, многообразието на колекционните модели, вниманието към всеки детайл внасят топлина, уют, удобство, усет за изтънченост, разкош и съвършенство.

Всеобхватен диапазон от обзавеждане за дома – гостна, дневна, кухня и трапезария, спалня, детска стая, антре, библиотека, студио, кабинет, ателие.

Вдъхновяващи композиции и варианти на бюфети, шкафове, гардероби, библиотеки, витрини, салонни маси, маси за хранене, допълнителни и декоративни изделия, всички в разнообразни размери, форми и вид, лапмперия и подови покрития от дървесина.

Проектно / специализирано обзавеждане за хотели – рецепция, лоби, апартаменти, стаи; ресторанти; административни офиси и помещения.

Потребители на продукцията на ХАМЕФА са както семейства, обзавеждащи своя дом, така и големи инвеститори, оборудващи хотелски вериги, административни сгради, заведения за хранене и почивка, комплески за спорт и отмора.

Продукцията на ХАМЕФА е предназначена за потребители и от България, и чужбина – Холандия, Белгия, Франция, Австрия, Германия, Англия, САЩ и Канада, Скандинавските страни и пр.

Фабриката на „ХАМЕФА” АД се намира в гр. Разлог, регион с традиции в дървопреработването и мебелопроизводството, кътче с внушителна и впечатляваща природа – извор на вдъхновение и мотивация.

Целта на ХАМЕФА е да развива и поддържа забележителна колекция от изключителни, неповторими по своето присъствие изделия, които да носят удовлетворение, очарование и комфорт на своите потребители.

To top