+359 2 491 4001info@bulgariamall.bg10:00 - 22:00 бул. България 69
en

Soho Café – артистичното кътче на София с изумителна гледка и богато на вкусове меню

Post 74 of 1883
aa

Сещате ли се за лондонския Soho – средище на английската бохема от началото на 20 век? А за манхатънския район със същото название, прочул се като квартала на художниците? Е, в София също си имаме Soho Cafe – макар да не се простира на територията между няколко улици, това уютнo място е нарицателно за артистичност и стил, точно като своите съименници. Ще го откриете на ниво +3 в Bulgaria Mall.

Едно нещо обаче прави мястото специално и това е прекрасната гледка към Витоша, разкриваща се от панорамната тераса. Нека към тази спираща дъха гледка добавим страхотните напитки, които са на почит – разнообразие от коктейли, богата селекция от класни вина и любимата на много от вас бира.

Обръщаме поглед и към изкусителното меню, предлагащо традиционни специалитети от европейската кухня. Излишно е да казваме, че със своя  стил, излъчващ спокойствие и уют, Soho Cafe е идеалното място за събития от всякакъв тип. Със сигурност сме привлекли вашето внимание – и най-взискателните ценители на кулинарните изкушения ще бъдат впечатлени от артистичната обстановка, съчетанa с изкусни специалитети и качествено обслужване.

А какво ново? Soho Café e вече и в Instagram! За повече лятно настроение и кулинарни вдъхновения, последвайте sohocafe🙂

Menu