+359 2 491 4001info@bulgariamall.bg10:00 - 22:00 бул. България 69
en

Play Park


Етаж 3
10:00 – 22:00
0888 547 778, 0888 791 555, 0882 249 797
info@playpark.bg
www.playpark.bg
www.facebook.com/PlayParkBG

Play Park е новото забавно и вълнуващо място за деца и възрастни в София, разположен на ниво +3 в Bulgaria Mall. Комплексът е чудесен вътрешен център за забавления и игри не само за най-малките, но и за по-големи деца, тийнейджъри и възрастни.

Play Park се състои от четири парк територии:

Laser Park 

Първата лазерна арена в София ще ви изненада с мрак, силна музика, флуоресцентни графити, димни ефекти и лазерни лъчи. Всеки, играл веднъж, се връща отново, за да се бие още по-добре, докато стане шампион на лазерите. Състезанията са в екипи, а точките се трупат при всеки улучен лазерен опонент! Чудесно забавление за рожден ден, парти, а защо не и за колективни събития!

Jungle Park

Забавлявайте се на нашата прекрасна площадка с катерушки и пързалки. Освен всичко, имаме и сцена за музикални изпълнения, специално за артистичните деца. На ваше разположение ще откриете и удобни съблекални за преобличане. Jungle Park е идеалното място за нестандартно празнуване на рождени дни. Мястото е подходящо за деца над 3 години.

Baby Park 

Това местенце е подходящо за най-малките посетители (между 0 и 3 годинки). Вече има къде да доведете Вашето бебе, а ние Ви обещаваме, че то ще се радва на забавните къщички и играчки в спокойна обстановка.

Terrace Cafe

Terrace Cafe е стилно и свежо място, което разполага с просторна тераса с изглед към София. Кафенето предлага разнообразно меню, подходящо за обяд или следобедно кафе. Заповядайте сами да се убедите, че тук можете да си отдъхнете на спокойствие, докато децата се забавляват в Play Park.

 

, , ,

Menu