+359 2 491 4001info@bulgariamall.bg10:00 - 22:00 бул. България 69
en

Andrews/


Ниво 1
10:00 – 22:00
+359899228080
www.andrews.bg
facebook.com/AndrewsFashionStudio
twitter.com/AndrewsBg

Andrews/

Andrews/ е един от символите на българската мода – вдъхновение за креативност, дизайн и елегантност за цяло поколение.

Компанията е с мисията да възпитава естетически вкус и да фокусира вниманието върху положителните примери за успех и стил.

Бизнес концепцията на Andrews/ e базирана на креативност, съвременен дизайнерски подход и безкомпромисно качество. Технологии от последно поколение  гарантират перфектни детайли и безупречна изработка на продуктите.

Колекциите на Andrews/ са насочени към успелия  мъж – джентълмен, космополит, личност с позитивна нагласа, елегантно поведение и високи цели, който разпознава качеството и не прави компромис с личния си стил.

История и развитие

Бизнес проектът Andrews/  се заражда през 1991 година с идеята на българския пазар да се предложи авторски продукт, който посреща очакванията на хората с високи изисквания за дизайн и качество. През 1996 година фирмата стартира собствено производство, което надгражда традициите на шивашкото изкуство с високи технологии и модерен подход, а в екипа на марката се включват най-добрите дизайнери, конструктори и шивачи.

Колекциите на Andrews/ може да се намерят в над 20 концептуални магазина в страната, където клиентите откриват модерен интериорен дизайн и специална фирмена концепция

Продуктът

С креативност и естетически  усет дизайнерите на Andrews/  интерпретират  тенденциите с характерния почерк на марката, със специални детайли и иновативни решения, които придават разпознаваем стил на дрехите. Високата класа на облеклата се открива във внимателно селектираните висококачествени  материи и прецизно подбраните цветове. Уникалният дизайн е допълнен с максимално удобство и практичност, които превръщат  Andrews/  в най-предпочитаната марка  за мъжкия гардероб.

Andrews/ предлага пълна гама мъжки облекла – Ceremony  е ексклузивна линия за специални случаи, Business  колекцията е съобразена със съвременни корпоративен протокол, Smart серията включва универсална елегантност за деловото всекидневие, а Casual линията е подходящ избор за приключенията и спорта през свободното време.

Акцент в колекциите е концепцията TOTAL LOOK, която улеснява избора, гарантира безкопромисна, завършена визия и носи самочувствие на мъжа.

Постижения на марката

Andrews/ е  компания с доказан авторитет и над 20 години опит, носител на множество отличия:

Академията за мода обяви Andrews/ за Модна къща на годината за 2015 година. Призът е присъден след гласуване на 30 водещи журналисти от лайфстайл медии;

Балканският институт на труда и социалната политика отличи Andrews/ за социално отговорно предприятие на  2014 година;

Фирма Andrews/ беше обявена за топбранд на 2012-2013 година в българската класация на глобалната програма Superbrands;

Andrews/  получи специалния приз на Best Model of the World 2009 – Best Bulgarian Designer 2009, категория мъжки облекла;

Компанията е удостоена с наградата „Златен лъв“ от  националното търговско изложение „Произведено в България“ през 2006 година.

,

Menu