+359 2 491 4001info@bulgariamall.bg10:00 - 22:00 бул. България 69
en

КЛУБ НА МАЙКИТЕ

Майките знаят защо!

Семейното спокойствие и разбирателство е безценно, затова Bulgaria Mall отделя много грижи и внимание за родителите и най-малките посетители на мола. Неслучайно още от откриването си през 2012 г., търговския център се превърна в любима дестинация за цялото семейство. Деца и родители с радост посещават страхотния детски комплекс Play Park, предлагащ невероятни забавления за деца на всякаква възраст. Едни от най-любимите атракции са Лазерната арена и 5D киното на ниво +3, а регулярно организираните събития за цялото семейство също обогатяват свободното време на малки и големи. Куклени театри, шах турнири, работилнички, големи празненства по повод Деня на детето, Първия учебен ден, Хелоуин, са само малка част от всички активности и занимания, с които Bulgaria Mall забавлява малчуганите.

В началото на 2017 г. Bulgaria Mall стартира и най-новия си семеен проект, наречен „Клуб на майките“. Както става ясно от името, фокусът на клуба е насочен изцяло към дамите с деца. Основната мисия на „Клуб на майките“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, както и да предлага атрактивни оферти за пазаруване и забавления в Bulgaria Mall.

 

Последният семинар за тази година, част от „Клуб на майките“, се проведе на 11.11.2017. 

Очаквайте ни отново през 2018!

Ако желаете да се присъедините към „Клуба на майките“ и да бъдете информирани за всички събития и промоции, които Bulgaria Mall организира, молим ви да се свържете се с mama@bulgariamall.bg.

„Клубът на майките“ предоставя специални оферти в следните обекти:

 

Menu