+359 2 491 4001info@bulgariamall.bg10:00 - 22:00 бул. България 69
en

КЛУБ НА МАЙКИТЕ

Майките знаят защо!

Семейното спокойствие и разбирателство е безценно, затова Bulgaria Mall отделя много грижи и внимание за родителите и най-малките посетители на мола. Неслучайно още от откриването си през 2012 г., търговския център се превърна в любима дестинация за цялото семейство. Деца и родители с радост посещават страхотния детски комплекс Play Park, предлагащ невероятни забавления за деца на всякаква възраст. Едни от най-любимите атракции са Лазерната арена и 5D киното на ниво +3, а регулярно организираните събития за цялото семейство също обогатяват свободното време на малки и големи. Куклени театри, шах турнири, работилнички, големи празненства по повод Деня на детето, Първия учебен ден, Хелоуин, са само малка част от всички активности и занимания, с които Bulgaria Mall забавлява малчуганите.

През 2017 г. Bulgaria Mall стартира и най-новия си семеен проект, наречен „Клуб на майките“. Както става ясно от името, фокусът на клуба е насочен изцяло към дамите с деца. Основната мисия на „Клуб на майките“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, както и да предлага атрактивни оферти за пазаруване и забавления в Bulgaria Mall. Първите събития, които „Клубът на майките“ инициира, са семинарите Мини академия за родители.  Семинарите включват разнообразно съдържание, насочено към различните възсрастови групи деца.  Очаквайте следващата Мини академия за родители през септември.

Ако желаете да се присъедините към „Клуба на майките“ и да бъдете информирани за всички събития и промоции, които Bulgaria Mall организира, молим ви да се свържете се с mama@bulgariamall.bg.

„Клубът на майките“ предоставя специални оферти в следните обекти:

 

Menu