DATE
08.11.2019

Детски кулинарно-образователни класове в Spaghetti Company

Spaghetti Company организират нещо много интересно и вълнуващо - Детски кулинарно-образователни класове. Разберете повече кога и къде може да запишете вашия малчуган тук: Spaghetti Company Kids Academy 

А ето и повече информация за класовете:

Представяме ви един проект създаден с много любов и отношение към децата, както и внимание към всеки детайл.

Ние вярваме, че храната не е просто храна, за да се нахраниш, храната е И за да нахраним сетивата си. Храната трябва да носи радост и наслада, а когато си дете – ЗАБАВА.

Мисията ни е да надградим над хранителната култура изградена в семейството у децата - да научат забавно и заедно с други деца, че БАЛАНСИРАНОТО хранене е основния двигател на правилно фукнциониращия организъм.

Децата още ранна възраст започват да откриват света на вкусовете и ароматите, за това е добре да ги запознаем с възможно най-много съставки в естествените им форми и цветове.

В периода от 7 до 13 годишна възраст, децата имат изграден базов вкус, имат предпочитания, какво обичат и какво -не. За това нашите класове са насочени основно в тази възрастова група. В този период можем да ги включим  в приготвянето на храната, като се постараем да изградим у тях усещането и отношението към домашно приготвената храна и най-важното – да разберат децата, че чрез това какво, как, къде и с кого се хранят е ОТНОШЕНИЕ КЪМ СЕБЕ СИ!

 Това е ключов елемент за тийнейджърските години, когато освен, че ежедневието на децата ни е доста натоварено и предполага употребата на бърза храна и неправилно хранене, застрашващ е риска и с наднорменото тегло, а от там и със здравето.

Подбрали сме трениран екип от шеф готвач и детски психолог, които да ни помогнат да осъществим нашата мисия и ще работят с вашите деца в нашите класове.

Формата на кулинарните класове е седмични класове – всяка събота от 13.00 часа.

To top