DATE
11.05.2019

"Силата на съдбата" - опера в четири действия в кино Арена Делукс

"Силата на съдбата" - опера в четири действия в кино Арена Делукс

ЗВЕЗДИ НА ОПЕРАТА, СРЕД КОИТО АННА НЕТРЕБКО, ЙОНАС КАУФМАН И ЛЮДОВИК ТЕЗИЕ УЧАСТВАТ В ЕПИЧНАТА ОПЕРА НА ВЕРДИ, ПОД РЕЖИСУРАТА НА КРИСТОФ ЛОЙ. ДИРИГЕНТ АНТОНИО ПАПАНО.

Ексклузивните прожекции в Кино Арена са на 8 май от 19:00 часа, 11 май от 18:00 часа и на 12 май от 16:00 часа. Прожекцията в кино Арена Делукс ще се проведе на 11 май 2019г. от 18:00ч.

Програмата по кина и градове се обявява на сайта на киното:

www.kinoarena.com 

 Билети вече се продават на касите в кинo Арена Делукс, както и директно през сайта. Всеки гост на прожекциите от сезона на Кралската опера в Лондон получава комплимент от Кино Арена – малка бутилка вино и шоколадови лакомства за пълно удоволствие от преживяването на класическите шедьоври от сцената на Ковънт Гардън.

Сюжетна линия:

Леонора се влюбва в Дон Алваро, но когато баща ѝ се обявява против брака, трагичен инцидент води до драматични последствия, предизвикани от страст и жажда за отмъщение. Анна Нетребко и Йонас Кауфман за звездите в грандиозната постановка на операта на Верди Силата на съдбата (La forza del destino).

В музикално отношение операта изисква максимални усилия от изпълнителите, а историята за неизбежното горчиво отмъщение дава възможност за създаването на изключителен театрален спектакъл. Поставена за първи път в Амстердам, продукцията е пренесена на сцената на Кралската опера в цялото си великолепие. Режисьор е Кристоф Лой, а диригент - Антонио Папано, музикален директор на Кралската опера.

 

МУЗИКА ДЖУЗЕПЕ ВЕРДИ

РЕЖИСЬОР КРИСТОФ ЛОЙ

ДИРИГЕНТ АНТОНИО ПАПАНО

ДОНА ЛЕОНОРА АННА НЕТРЕБКО

ДОН АЛВАРО ЙОНАС КАУФМАН

ДОН КАРЛО ДИ ВАРГАС ЛЮДОВИК ТЕЗИЕ

 * ВРЕМЕТРАЕНЕ : 255 МИНУТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ДВА АНТРАКТА  ИЗПЪЛНЯВА СЕ НА ИТАЛИАНСКИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

To top