NAOMI CAMPBELL x TOM TAILOR

Дата
17.07.2018

NAOMI CAMPBELL x TOM TAILOR

 TOM TAILOR представя третата си съвместна колекция със световноизвестния топмодел Наоми Кембъл. Темата на новата колекция е Градска романтика и духът ѝ може да се усети ясно в дизайна, както и в леките силуети, флоралните принтове и интензивните цветни решения.

 Хамбург/Берлин май 2018 Заедно със световноизвестния топ модел Наоми Кембъл, Tom Tailor дава интересни идеи за късното лято. Личният стил на модната икона се усеща ясно в дизайна на колекцията с романтичните си принтове, леки тъкани и класически кройки – идеалните акценти за предстоящия сезон.

 Ключови модели в колекцията са рокли с деликатни волани, ризи – рокли, както и изчистени бизнес модели със смели принтове. А също така ви очакват и блейзер с дълга кройка, съчетан с панталони тип Марлене, които се комбинират и с червено палто с колан.

 Блузите подчертават фигурата с рюшове и ленти в смели, червени нюанси и интензивни сини тонове. В комбинация с деликатните материи смелите цветове на избраната стилова палета формират характера на колекцията, състояща се от около 30 модела. 

To top