Дата
04.09.2019

Sport Vison - COMING SOON

ЛЮБОВТА КЪМ СПОРТА МИНАВА ПРЕЗ SPORT VISION

 

Sport Vision е една от най-големите вериги магазини за спортни стоки на Балканите. Предлага на пазара огромен брой международно признати марки за спорт, развлечение и отдих. Sport Vision e и международен партньор на Nike и adidas.

Притежава лиценз за внос и дистрибуция на марките: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor, и най-големият международен партньор в света за марките: Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland.

Магазини Sport Vision се разпознават с най-широката гама от спортни обувки, дрехи, спортно оборудване и аксесоари, а освен това и детски артикули. Магазинът ще се намира на ниво 1, където клиентите ще имат възможността да пазаруват с увереност в приятелска и професионална среда. Предлаганите продукти са разнообразни и са предназначени за спортове като бягане, фитнес тренировка, футбол, баскетбол, плуване и много други.

Sport Vision активно инвестира в развитието на спорта, както на местно, така и на регионално ниво. Социалната отговорност и взаимното сътрудничество характеризират връзката на компанията със заобикалящата я социална среда. Ние сме активно ангажирани към живота на общността.

Очаквайте скоро в Bulgaria Mall, а дотогава разгледайте сайта - https://www.sportvision.bg/

To top