Дата
10.04.2019

Пролет в Reserved в земни цветове

Уникалната небрежност

Модернизъм, авангард, винтидж. Това е същостта на пролетните визии на Reserved. Дизайнерите на бранда са привлечени от пищността на 70-те. И от модните икони на това десетилетие. Колекцията следва простите на структурирани форми, затова ще намерите много правоъгълни и А-образни силуети с остри и асиметрични кройки. Пълно е с препратки към спорта и спортните облекла 90-те години, което допринася за практическия аспект на дрехите. Комбинацията от оригинални вдъхновения, уникални кройки и практичност на дизайна е същността на пролетната колекция на марката.

Дамска Колекция

Уголемените форми преобладават в дамската колекция. Оувърсайз рокли, туники с дължина до земята често в хипи вълни, украсени с дантела, тюл или изрисувани. Широчината се подчертава и с ленените панталони ¾ дължина комбинирани с бели ризи и поли, прави или плисирани, но непременно с конична форма. Акцентите в колекцията включват палта в ярки цветове, тренч в канарско жълто или горчица с кройка от 70-те години. По-небрежната част от колекцията залага на дънките с висока талия, мини полите и блузи с V образно деколте във флуоресцентни цветове. Те са един от малкото случаи на такива цветове в колекцията. Преобладават натуралните, прашни палитри от цветове като кафяво, кехлибарено, слонова кост и лимон. Не липсват етно мотиви особено в аксесоарите и бижутата може да намерите кръгли плетени кошници, мрежести торби или чанти с писклюли, които ще бъдат идеално допълнение към цялостната ви визия. Акцентът в колекцията са дървени сандали на платформа в ориенталски стил.

Мъжка колекция

В мъжката линия геометрията играе ключова роля. Връхните дрехи са с права кройка – както светлите тренчове, така и прозрачните дъждобрани с качулка. Същото важи и за панталоните с ръб в кобалтово синьо или зелено, които могат чудесно да се съчетаят с поло в цветен десен или дебел пуловер. Ризите са важен елемент от колекцията – чисто бели, каки, а тези с късия ръкав с шарка. Якетата с яка имат леко уталитарен характер, който се основава на естететиката от 90-те с нейната простота в стила. Точно както и при дънките този сезон – с тесни, но прави крачоли. Доста напомнят за денима от преди две десетилетия. Към новите продукти може да намерите големи чанти тип пазарски с отличителен принт или цвят и XXL мешки. Колекцията не може без най-горещия аксесоар за момента – чантата през кръста –  във всяка разновидност елегантна от кожа или такава направена от брезентов плат. Спортният характер на колекцията се подчертава с големите бели маратонки намигвайки към тези промотирани от най-големите модни брандове.

Лек ритъм

Най-силната характеристика на колекцията и нейнта същност е универсалността. Почти всички визии и мъжки, и дамски ще бъдат подходящи както за работа, така и за след работа. Глобална тенденция е, че небрежно-ежедневните визии може да се носят вечер, а по-елегантните през деня.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО магазин RESERVED да отвори врати в Bulgaria Mall!

To top