Дата
09.04.2019

Колекция Пролет/Лято 2019 от Superdry - магазин Fusion

Дамската серия, наречена "Boutique Bazaar" е вдъхновение от Близкия Изток. В нея преобладват текстури, насочени към преоткриването на красотата на ръчно зашитите различни по вид и форма уникални парчета плат. Жакардови и метални апликации придават автентична атмосфера към всеки артикул от серията. Плетивата, съчетани с фина и лека дантела, подчертават женствеността у всяка дама. 

Серията "Carnival" съчетава в себе си лекомислието и забавата. Ярките и констрастни цветове с триизмерни ефекти, пискюли, пайети и апликации в жълт и папая цвят, са заложени вътре в нея заедно с огромни тропически плодове и многоцветни щампи, вдъхновени от Рио.

Серията „Cote D’Azur" е насочена към чистата и олекотена визия с поглед към елегантния шик. Препи стилът в поли с бродерии, ситнокарирани продукти в светли цветове и фини летни материи. Яки и панделки в ярко слънчогледово-жълт цвят, съчетани с лилаво – придават свеж контраст и спортна лятна визия.

Серия "Mariner" - съставена от мъжки моряжки визии, ни отвежда към брега и морето, погледнати през очите на Ернест Хемингуей и неговите приключения  в морето. Плетива с плетка – рибена кост, напръскани флорални участъци, слънчево-целунати пастелени и хавайски щампи, вдъхновени от туристическите плакати от 30-те години на миналия век, дават усещането за спокойния и волен начин на живот на хавайските острови.

Преминавайки към Северна Калифорния, американският дух ни дава усещане за далеч по-труден начин на живот в серията „Big Sur“ на мъжката колекция Пролет-Лято 2019. Износени и ръждясали работни дрехи, препрявани с кръпки, биват смесени с камуфлажни облекла.

Серия „Skate Lux“ е създадена за по-младите клиенти, с почит към 90-те години, когато карането на скейтборд и BMX колела беше ежедневие. Суитчери и тениски, аксесоари – шапки и чанти в камуфлажни дизайни са главните "виновници" за разрушаването на правилата, зареждайки колекцията с цялото нужно настроение за едно незабравимо лято.

Краят на пътуването на новата пролетно-лятна колекция на Superdry ни отвежда на британска земя, за серията наречена "Nu Lad", в която има огромни лога, свързани с активния спорт, придаващи уличен шик в палитра от червено и синьо. Идеята на серията е да засили чувството на свобода, чрез разнообразние от принтове и камуфлажни детайли, които лесно се съчетават с кецове.

Колекция Пролет-Лято 2019 на Superdry е съставена от разнообразни теми, уникални принтове, цветове и ретро детайли, съобразени с най-новите тенденции.

Пътешествайте със Superdry това лято и то ще бъде незабравимо!

Колекцията може да откриете в магазин Fusion, ниво партер.

To top