Дата
08.10.2018

08.10 - Национален розов ден - кампания на AVON, в подкрепа на битката с рака на гърдата в България

Все още има много жени по света, които не знаят достатъчно за рисковете от рака на гърдата, което означава, че не разпознават знаците или са твърде изплашени да потърсят помощ, когато ги открият. 

Никоя жена не трябва да загуби живота си, защото не е била наясно с рака на гърдата. 

Затова Avon отново е на мисия - да помогне на 100 милиона жени годишно да вземат здравето си в свои ръце като са напълно информирани за рисковете свързани с болестта, нейните симптоми и какви действия трябва да бъдат предприети.

На 8 октомври АVON обявяват Национален розов ден! Ден, в който всички ще покажем подкрепата си в битката с рака на гърдата в България.

 

В подкрепа на Националния розов ден, Bulgaria Mall ще светне фасадата си в розово.

Включи се и ти! 

Избери емблематичния розов цвят на кампанията на Avon срещу рака на гърдата. Това е цветът, който вече над 26 години е символ на усилията и глобалната ангажираност на Avon срещу рака на гърдата.

Облечи се в розово на 8 октомври или добави ярък розов акцент във визията си и сподели снимка в социалните мрежи с хаштаг #avonpinkday. Говори за проблема, сподели информацията с близки и приятели. Това е достатъчно, за да сме сигурни, че посланието ни ще достигне до повече жени, че е направена още една стъпка в битката ни с рака на гърдата.

В България вече 17 години каузата усилено работи в посока повишаване на информираността за проблема и важността на ранната превенция. Кампанията вече 3 години си партнира успешно със своя партньор в България - Фондация „Една от 8“, благодарение на които успява да разшири своя обхват и да окаже подкрепа на диагностицираните жени. Дарените от Avon средства осигуряват безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация „Една от 8“ предоставя директно на засегнатите жени, техните близки и семейства.

 

Повече информация за Проекта Pink Light ще откриеш на: https://avon4.me/2Re0m5W както и на Facebook страницата на каузата: https://www.facebook.com/avonmissonbg/, също и във фейсбук страницата на BulgariaMall: https://www.facebook.com/BulgariaMall/.

To top