+359 2 491 4001info@bulgariamall.bg10:00 - 22:00 бул. България 69
en

„Споделяме едно сърце“ – Поли Генова и AVON

Post 162 of 1883
aa

Поли Генова ще представи нова песен на 25 февруари от 18:00 ч. в Bulgaria Mall

„Споделяме едно сърце“ е песента, която Поли Генова записа специално за Avon България.  Вдъхновена от енергията на парчето, Поли адаптира текста и го записа в студио. Официалната премиера на песента пред публиката ще бъде в последната събота на месец февруари – 25.02 от 18:00 ч.. на ниво партер в Bulgaria Mall.

Текстът на парчето е вдъхновен от силата, с която дамите променят света чрез увереност, самочувствие и красота. По време на ексклузивното представяне на сцената на Bulgaria Mall,  Поли ще заснеме и кадри, които ще се включат в официалния видеоклип към песента. Всички почитатели на завладяващата млада певица могат да участват в официално представяне, да я видят на живо и да се снимат с нея в голямото фоайе на Bulgaria Mall.

Новото парче ще бъде популяризирано в началото на женския месец март. „Песента, която записах за Avon България, е специален поздрав към всички дами и се надявам, че ще ги изненадаме приятно за празника на жената“, сподели Поли Генова.

Забележка:

„Уважаеми посетители на Bulgaria Mall, по време на събитието ще се заснеме рекламен клип на AVON България с участието на Поли Генова. Кадрите ще се използват за публично излъчване в кампания на AVON България. С присъствието си посетителите декларират, че са пълнолетни и се съгласяват да участват доброволно и безвъзмездно в заснемането и излъчването на кадрите в публичното пространство.“

AVON_Sonic_Poli_Mall_1920x1080px

Menu