+359 2 491 4001info@bulgariamall.bg10:00 - 22:00 бул. България 69
en

Пролетен концерт на Music Play

Post 125 of 1864
aa

Пролетен концерт на Мюзик Плей

КОД: Детски филм

26.03.2017/ 12:30 ч.

Приказен пролетен концерт са подготвили учениците на Music Play. „Красавицата и звярът“, „Пепеляшка“, „Хари Потър“, Angry Birds и още много други мелодии и песни от любими детски филми са включени в музикалната програма. Подготвили сме индивидуални и ансамблови изпълнения на пиано, цигулка, китара, флейта, арфа, ксилофон и барабани, както и специално изпълнение на вокалната група на Мюзик Плей.

За Music Play:

Music Play е културна организация, чиито цели са свързани с това да се създаде здравословна културно-музикална среда за децата и подрастващите; да им се предадем любовта към изкуството; да се открият, събудят и развият музикалните таланти на децата.

Екипът на Music Play организира Музикално училище за деца, чрез което се стреми да прокара нови идеи в музикалното образование в България. В системата на преподаване е заложено комплексното обучение по музика, включващо всички компоненти  –  ритъм, пеене, нотопис, история на музиката и практическа част – свирене на инструмент.

Децата имат възможност да свирят на различни музикални инструменти и сами да изберат този, който най-много им харесва. Екипът от преподаватели насочва всяко дете в посока на неговото личностно развитие, обогатявайки сетивността и музикалното им възприятие. В музикалната къща на Music Play децата имат възможност да свирят на истински музикални инструменти още от най-ранна възраст и да се срещат с реални музиканти. Music Play реализира музикални проекти подходящи за всички възрастови групи.

music play concert poster update

 

Menu